Skip to content

Junior Customer Success manager – Dutch speaking – Sustainability scale-up

On-site
 • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Customer Success

Job description

Wij zijn op zoek naar een Junior Customer Success manager om ons jonge en ambitieuze team te versterken. Ben je graag hét aanspreekpunt voor jouw klantenportfolio en ga je graag aan de slag met het oplossen van problemen? Dan is dit de plek voor jou.

Werk samen met ons aan het creëren van veilige en duurzame toeleveringsketens:

Het verduurzamen van onze voedselketen is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. AgriPlace is een snelgroeiend softwarebedrijf gevestigd in Amsterdam dat zich inzet voor het creëren van veilige en duurzame supply chains. Dit doen we door oplossingen te bouwen voor de gehele voedselketen.

Over de functie

Om ons huidige groeitempo bij te houden zijn we op zoek naar een Junior Customer Success manager die op zoek is naar een functie waarin hij/zij zichzelf verder kan ontwikkelen. Aangezien we een jonge en groeiende organisatie zijn is er veel ruimte om samen met ons te groeien en te leren. Eerdere ervaring in een soortgelijke rol is niet nodig. Wel is het belangrijk dat je graag verantwoordelijkheid draagt, snel kunt schakelen en vloeiend Nederlands en Engels spreekt.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor je eigen klantportfolio en hét aanspreekpunt voor jouw klanten op het gebied van onboarding, uitbreiding en overall customer experience. Voor nieuwe klanten begeleid jij het succesvol opstarten van ons product en het importeren van hun supply chain informatie naar ons platform. Je begrijpt hoe belangrijk het is om een nauwe band op te bouwen met de klanten en zorgt dat zij het maximale uit hun account kunnen halen. Je weet de wens van de klant te achterhalen en deze te communiceren naar ons productteam om ervoor te zorgen dat ons product direct aansluit op de wens van de klant. Je neemt dus actief deel in het verbeteren van ons product en de verschillende customer succes processen van onze organisatie!


Voordelen van werken bij AgriPlace

 • Je komt terecht in een snel groeiend, divers en internationaal team van meer dan 40 mensen;
 • Een competitief salaris;
 • Snelle carrière progressie mogelijk;
 • Pensioenplan voor jou en je partner;
 • Een cultuur die innovatie omarmt, met hackathon weken om te experimenteren met nieuwe ideeën;
 • Regelmatige teamactiviteiten, BBQ's, bootfeesten, nog veel meer;
 • Help mee aan een betere toekomst voor onze planeet.


Wees jezelf bij Agriplace

Diversiteit van achtergronden, culturen en perspectieven zijn essentieel om ons te helpen ons momentum te behouden. Onze zakelijke en technische uitdagingen zijn uniek, we hebben zoveel mogelijk verschillende stemmen nodig om ze samen op te lossen – stemmen zoals die van jou. Dus het maakt niet uit waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wil je werken op een plek die je waardeert en je in staat stelt jezelf te zijn? We kijken uit naar je sollicitatie.

Job requirements

Wat breng je mee?

Het is in deze rol belangrijk dat je ondernemend bent en op eigen initiatief voor klanten aan de slag gaat. Je neemt ownership over jouw portfolio en bent kritisch ingesteld. Je doet graag net een beetje extra voor de klant en probeert elke keer de klantverwachting te overtreffen. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • HBO werk en denkniveau hebt;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
 • Kennis van SaaS en softwareapplicaties is een pré.

Klinkt als de job voor jou?

Neem contact op met onze recruiter Randi via +31 (0)621934251 or